Over NEH

Begonnen met zijn vijven, werken er bij NEH meer dan 100 zeer betrokken collega’s, dagelijks met veel plezier aan het ontzorgen van onze klanten. NEH ontwikkelt, realiseert en beheert, sinds haar oprichting in 1997, ICT-oplossingen voor elk type onderneming. Vanuit haar kernwaarden betrokken, betrouwbaar en lef ontzorgen wij woningcorporaties en zorginstellingen.

NEH Shared Services

NEH Shared Services ontzorgt woningcorporaties op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Sinds 2007 is onze dienstverlening vanuit NEH Shared Services speciaal ingericht voor woningcorporaties.

NEH Zorg

NEH Zorg ontzorgt zorginstellingen op het gebied van kantoorautomatisering en aansluitende ICT-vraagstukken. Opgericht in 2016, is de dienstverlening van NEH Zorg speciaal ingericht voor verplegings-, verzorgings-, gehandicaptenzorg- en thuiszorginstellingen (care).

NEH ICT Solutions

NEH ICT Solutions richt zich met haar dienstverlening op het ontzorgen van dienstverleners, transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en productiemaatschappijen bij al hun ICT vraagstukken.