Tijd- en plaatsonafhankelijk werken

Flexibel en efficiënt werken, dat doe je niet alleen op kantoor, maar ook onderweg en thuis aan de keukentafel: tijd- en plaatsonafhankelijk! Met Office 365 zit je niet meer aan kantoor(tijden) vast, maar kun je vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie werken. 

Heb je een internetverbinding, dan kun je jouw vertrouwde applicaties altijd en overal gebruiken. De bestanden worden opgeslagen in de Cloud, waardoor je ze eenvoudig kunt vinden en delen met collega’s. Op deze manier ben je altijd productief, waar en wanneer je maar wilt. Iets eerder naar huis en ’s avonds nog even op je laptop iets afmaken? Geen probleem!

 
De moderne werkplek 

Maatschappelijke ontwikkelingen – denk ook aan Corona – zorgen ervoor dat medewerkers bij steeds meer organisaties anders werken: tijd- en plaatsonafhankelijk! De beschikbaarheid van stabiele en krachtige wifi, 4G (en soms al 5G), Windows 10 en werken in de cloud, maken het mogelijk.

De vraag naar tijd- en plaatsonafhankelijk werken wordt steeds groter. Bij NEH maken wij deze manier van werken graag voor jouw organisatie mogelijk. Welkom op 'de moderne werkplek'!

Direct contact

Wil je direct contact met een van onze consultants? Dat kan! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Effectief en efficiënt samenwerken:

Microsoft Office 365

Lees meer »

De moderne werkplek

Lees meer »

Werkplekapparatuur

Lees meer »