Wij ontzorgen zorginstellingen

Wij zijn marktleider binnen de woningcorporatiebranche en dat willen we worden in de zorgbranche. Enkele zorgorganisaties krijgen al ondersteuning op het gebied van: cloudservices, outsourcing, IT-beheer, kantoorautomatisering, back-up, uitwijk, informatiebeveiliging, ondersteuning, beheer van mobiele devices en nog veel meer.

De ICT-succesfactor

Verschillende NEH’ers zijn al bij zorginstellingen gedetacheerd, zoals bij Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid. Al deze opgedane kennis en ervaring gebruiken wij voor onze klanten. Zo zetten wij de mens centraal in plaats van de ICT. Wij stellen ons op als jouw ICT-afdeling. Wij zijn een partner; daarbij zien wij klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

Totale ontzorging

De ICT woont als het ware bij ons en wij regelen alle zaken, zoals het onderhoud, reparaties en vernieuwingen. Onze Servicedesk staat maandag t/m vrijdag van 07:00 – 18:00 uur voor je klaar om je te kunnen voorzien van extra ondersteuning.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze huidige klanten en de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Laat dan onderstaand je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!