Wij ontzorgen woningcorporaties

De techniek is voor ons een gegeven, onze focus ligt op de mens en dan vooral het ondersteunen van de medewerkers van onze klanten. De kracht van NEH is de inzet van veel (technische) kennis, in combinatie met klantgericht gedrag.

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices, outsourcing, IT-beheer, kantoorautomatisering, back-up, uitwijk, informatiebeveiliging, ondersteuning, beheer van mobiele devices en nog veel meer.

De ICT-succesfactor

Verschillende NEH’ers werkten voorheen bij een woningcorporatie. Al deze kennis gebruiken wij weer voor onze klanten. Zo zetten wij de mens centraal in plaats van de ICT. Wij stellen ons op als jouw ICT-afdeling. Wij zijn een partner; daarbij zien wij klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

Al meer dan 65 corporaties

De ICT woont als het ware bij ons en wij regelen alle zaken, zoals het onderhoud, reparaties en vernieuwingen. Onze Servicedesk staat maandag t/m vrijdag van 07:00 – 18:00 uur voor je klaar om je te kunnen voorzien van extra ondersteuning.

Meer informatie?

Wil je meer weten over huidige woningcorporaties en de mogelijkheden voor jouw corporatie? Laat dan onderstaand je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het veld 'Ik ben geen robot' is nog niet aangevinkt.

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();