Partners van NEH

“Wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen.”

Contact opnemen

Onze partners

Om jou te allen tijde een passende ICT-oplossing te kunnen bieden, werken wij samen met meer dan 140 partners. Door deze samenwerkingen beschikken wij over de juiste kennis en middelen om elke ICT-uitdaging in jouw organisatie op te lossen.

Ons partnerschap

Onze ervaren medewerkers van de Servicedesk zijn het ‘Single Point of Contact’ voor alle incidenten. Onze afdeling Business Support helpt je organisatie bij andere ICT-uitdagingen en vraagstukken.

Voor het oplossen van gebruikersvragen in jouw organisatie hebben wij in de afgelopen decennia een uitgebreid netwerk van van ruim 140 partners opgebouwd, met wie wij operationele afspraken hebben voor onze klanten. Dit kunnen ERP- of andere applicatieleveranciers zijn, maar ook leveranciers van printers, die het onderhoud op printers bij onze klanten uitvoeren. NEH stuurt deze partijen als regievoerder aan.

Direct contact

Wil jij weten of een van onze partners iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter.

Onze partners

Dagelijks onder-steunt cegeka-dsa ruim 8.000 gebruikers van 50 vastgoedorganisaties die samen meer dan 800.000 vastgoedeenheden beheren.

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector.


AvePoint biedt volledige suite SaaS-oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van gegevens in Microsoft 365. Organisaties worden zo productiever, compliant & veiliger.

Door het beveiligings-bewustzijn (security awareness) bij de medewerkers te verhogen, willen BeveiligMij en NEH de dreiging van beveiligingsrisico’s bij organisaties verlagen.

T-Mobile is méér dan een telecom-provider. Ze zijn een club gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen om de Nederlandse telecommarkt te verbeteren.

Vabi is naast soft-ware leverancier, ook een toon-aangevende kennispartner voor meer dan 2000 bedrijven in de vastgoedsector, bouwfysica en installatietechniek.

Ivanti’s IT-software wordt gebruikt door 78 van de Fortune 100 bedrijven en ruim 1700 werknemers bouwen mee aan het succesverhaal.

WoningNet helpt woningzoekenden bij het vinden van de juiste woning. Daarbij werkt WoningNet samen met meer dan 100 corporaties, verhuurders en gemeenten. 

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven en levert Tobias AX als primair pakket voor woning-
corporaties.

Excap is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. 


Hercules Social Housing B.V. (Hercules) en haar rechtsvoorgangers levert al meer dan 25 jaar software aan woningcorporaties.

Bright answers digitaliseert werk- en klantprocessen voor bijna 100 organisaties.

sdfsdfs

CorporatieMedia is uitgever van de CorporatieGids, het CorporatieGids Magazine en is organisator van het CorporatiePlein. 

Access42 is een onafhankelijke, puur Nederlandse speler binnen de cyber-security markt.

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken.

Floreo is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen.

HP levert oplossingen van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

Itris ViewPoint® is een compleet bedrijfsinformatie-
systeem voor woningcorporaties en vastgoed-
beheerders. 

Giarte is in Nederland bekend van de jaarlijkse, onafhankelijke klanttevredenheids-
vergelijking in uitbestedingsrelaties.

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentiëert en ondersteunt een breed scala aan producten, die computer gerelateerd zijn.

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaaloplossing voor de woningcorporatie branche.

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform voor veeleisende IT-omgevingen. Om efficiënt & effectief te opereren, bestand tegen verstoringen.

Pure Storage heeft een complete range van all-flash arrays ontwikkeld voor Enterprise toepassing.

Helder advies over én productie van ‘content die communicéért’. On- en offline, van blog tot white paper en jaaroverzicht.

SonicWall biedt organisaties naad-loze bescherming, die cyberaanvallen stopt op grenzeloze blootstellingspunten en steeds meer afgelegen, mobiele en cloud-enabled medewerkers.

Fotografie, film & art direction. Van creatief concept tot verrassende composities, met een ongekend gevoel voor pure schoonheid. Oog voor detail met artistiek spel met compositie en licht.