Partners van NEH

“Wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen.”

Contact opnemen

Onze partners

Om jou te allen tijde een passende ICT-oplossing te kunnen bieden, werken wij samen met meer dan 140 partners. Door deze samenwerkingen beschikken wij over de juiste kennis om elke ICT-uitdaging in jouw organisatie op te lossen.


Ons
partnerschap

Onze ervaren medewerkers van de Servicedesk zijn het ‘Single Point of Contact’ voor alle incidenten. Onze afdeling Business Support helpt je organisatie bij andere ICT-uitdagingen en vraagstukken.

Voor het oplossen van gebruikersvragen in jouw organisatie hebben wij in de afgelopen 23 jaar een netwerk van partners (ruim 140) opgebouwd met wie wij operationele afspraken hebben voor onze klanten. Dit kunnen ERP- of andere applicatieleveranciers zijn, maar ook leveranciers van printers, die het onderhoud op printers bij onze klanten uitvoeren. NEH stuurt deze partijen als regievoerder aan.

Direct contact

Wil jij weten of een van onze partners iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter.

Het veld 'Ik ben geen robot' is nog niet aangevinkt.

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is

Onze partners

Dagelijks ondersteunt cegeka-dsa ruim 8.000 gebruikers van 50 vastgoedorganisaties die samen meer dan 800.000 vastgoedeenheden beheren.

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector.

ShareOne is een Microsoft SharePoint-
specialist met focus op ECM-toepassingen: het efficiënter inrichten van informatie-
behoeften en bedrijfsprocessen.

Door het beveiligingsbewustzijn (security awareness) bij de medewerkers te verhogen, willen BeveiligMij en NEH de dreiging van beveiligingsrisico’s bij organisaties verlagen.

T-Mobile is méér dan een telecomprovider. Ze zijn een club gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen de Nederlandse telecommarkt te verbeteren.

Vabi is naast software leverancier, een toonaangevende kennispartner voor meer dan 2000 bedrijven in de vastgoedsector, bouwfysica en installatietechniek.

Ivanti’s IT-software wordt gebruikt door 78 van de Fortune 100 bedrijven en ruim 1700 werknemers bouwen mee aan het succesverhaal.

WoningNet helpt woningzoekenden bij het vinden van de juiste woning. Daarbij werkt WoningNet samen met meer dan 100 corporaties, verhuurders en gemeenten. 

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven en levert Tobias AX als primair pakket voor woning-
corporaties.

Excap is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. 

Hercules Social Housing B.V. (Hercules) en haar rechtsvoorgangers levert al meer dan 25 jaar software aan woningcorporaties.

Bright answers digitaliseren werk- en klantprocessen voor bijna 100 organisaties.

sdfsdfs

CorporatieMedia is uitgever van de CorporatieGids en het CorporatieGids Magazine en organisator van het CorporatiePlein. 

Access42 is een onafhankelijke, puur Nederlandse speler binnen de cybersecurity markt.

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en personen over de hele wereld in staat om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken.

Floreo is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen.

HP levert oplossingen van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

Itris ViewPoint® is een compleet bedrijfsinformatie-
systeem voor woningcorporaties en vastgoed-
beheerders. 

Giarte is in Nederland bekend van de jaarlijkse, onafhankelijke klanttevredenheids-
vergelijking in uitbestedingsrelaties.

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt een breed scala aan producten die zijn gerelateerd aan computers.

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaaloplossing voor de woningcorporatie branche.

Northwave is de specialist op het gebied van integrale beveiliging. Zij helpen organisaties met effectieve maatregelen die bedrijfsrisico’s beperken.

Pure Storage heeft een complete range van all-flash arrays ontwikkeld voor Enterprise toepassing.

Helder advies over én productie van ‘content die communicéért’. On- en offline, van blog tot white paper en jaaroverzicht.

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();