Onze klanten

Wij werken graag prettig, collegiaal en langdurig samen met onze klanten. Wij zijn er trots op dat wij op dit moment op deze wijze maar liefst vijfenzestig organisaties mogen bedienen.

Klanten van NEH

Onze klanten bestempelen NEH als een betrokken en betrouwbare ICT-partner met een gezonde dosis lef. Een klant omschrijft ons als: ‘Met betrouwbaarheid en lef naar nieuw.’

NEH’ers treden gemakkelijk buiten gebaande paden, durven nieuwe kansen te pakken en samenwerkingen aan te gaan. Ook doen onze medewerkers alles wat nodig is om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Deze manier van denken en werken levert langdurige klantrelaties op en dat is ook wat wij graag willen.

In 2004 heeft NEH Shared Services zich gespecialiseerd in het outsourcen van woningcorporaties. Inmiddels mogen wij ons marktleider noemen in de wereld van de woningcorporaties. Wij onderscheiden ons met onze uitgebreide marktkennis, innovatieve ICT-oplossingen en ervaren en deskundige Servicedesk die dagelijks vele duizenden IT-gebruikers ondersteunt.

Direct contact

Wij leveren tal van ICT-diensten. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

cegeka-dsa : Dynamics Empire

Itris : Viewpoint

Aareon : Tobias


NCCW : Bis


Hercules : Wocas

Overige klanten