Bel mij terug
  • Home
  • Nieuws
  • Archief
  • 2019
  • CorporatieGids LIVE – win een Microsoft Surface Go bij NEH

Eindelijk nieuwe ICT-omgeving voor Woonstichting SSW

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Hij is anderhalve week Directeur-bestuurder van Woonstichting SSW en Danny Visser mag al het contract ondertekenen voor een nieuwe ICT-omgeving. Zelf grapt hij: “Ik heb nog nooit zo’n kort onderhandelingstraject meegemaakt.” Binnenkort gaat de corporatie live met vernieuwde kantoorautomatisering én een moderne werkplek op basis van nieuwe Surfaces voor al het personeel.


Jonge woningcorporatie in Spijkenisse zit geheel vol vertrouwen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De contractondertekening met De Leeuw van Putten begon hartelijk: een gesprek over Spitfires in het kader van de 75 jaar herdenking D-Day. De kunst aan de muur is voor beide directeuren een warme opening. Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat de corporatie geheel vol vertrouwen is.


Fusiecorporatie: “Professioneler en efficiënter werken met ICT via NEH”

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Fusiecorporatie Lyaemer Wonen en Wonen Zuidwest Friesland willen graag ontzorgd worden op het automatiseringsvlak en andere zaken, zoals de AVG. “De ervaringen met NEH zijn goed en dus gaan we het traject met vertrouwen in”, aldus Aart Rekers, directeur-bestuurder bij Lyaemer Wonen.


Liveblog: maatregelen NEH aangaande coronavirus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De berichtgevingen rondom het coronavirus (COVID-19) zijn NEH niet ontgaan en uiteraard zijn ook wij bezorgd over de impact van het virus. NEH levert belangrijke IT-diensten aan uw organisatie, waar u op moet kunnen vertrouwen. Middels dit bericht geven wij u meer duidelijkheid over hoe wij de continuïteit van onze dienstverlening in deze uitzonderlijke omstandigheden voor u borgen.


CorporatieGids LIVE – win een Microsoft Surface Go bij NEH

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Het is weer bijna zover: CorporatieGids LIVE. Op dinsdag 12 mei geven wij een kennissessie over ‘De moderne werkplek, het vervolg…’. Hoe kun je als organisatie efficiënt en flexibel werken, op een veilige manier? Tijdens de sessie spelen wij een korte quiz, waarin in we jouw kennis over beveiliging testen. Natuurlijk valt er voor de beste speler iets te winnen: een Microsoft Surface Go, die wij ter plekke aan je overhandigen. 


CorporatieGids LIVE - De moderne werkplek, het vervolg…

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op dinsdag 12 mei 2020 vindt in Expo Houten het jaarlijkse CorporatieGids LIVE event plaats. NEH geeft dit jaar een kennissessie over ‘De moderne werkplek, het vervolg…’. Tijdens deze kennissessie om 12:00 uur krijg je meer verdieping over efficiënt, flexibel en veilig werken anno 2020. Hoe zorgt jouw organisatie ervoor dat kennis op een veilige manier intern en extern kan worden uitgewisseld? Met welke applicaties kun je efficiënter samenwerken en hoe krijg jij al jouw collega’s mee in het proces? Hoever ben je al gevorderd met bijvoorbeeld, Office365, Teams en SharePoint?