NEH Online Werkplek

Met de NEH Online Werkplek hebben wij de nieuwe standaard voor de digitale werkplek binnen de corporatiesector gezet. Een uniforme ervaring voor jou als het gaat om het benaderen van data. Door SharePoint en/of de fileserver als onderliggende opslagtechnologie te gebruiken, met de gebruikersinterface van de NEH Online Werkplek eroverheen, kun je via je browser gemakkelijk bij jouw documenten vanaf elk device en op elk gewenst moment van de dag.


Eén inlog

Met slechts één inlog krijg je toegang tot alle bestanden, applicaties en portalen behorende bij jouw rol. Ook de toegang hiervan beheren wij eenvoudig met Conditional Access. Daarnaast wordt, in tegenstelling tot remote-desktop-omgevingen, gebruikgemaakt van de rekenkracht van jouw eigen apparaat. Hierdoor kunnen er ook eenvoudig video’s bekeken worden op de hoogst mogelijke snelheid en in de beste kwaliteit.

Jouw persoonlijke startscherm

Met de NEH Online Werkplek heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm. Organisaties kunnen zelf eenvoudig applicaties beschikbaar stellen. Ook kun je zelf gemakkelijk applicaties en websites toevoegen, waar jij veel gebruik van maakt. Het startscherm is heel gebruiksvriendelijk en kan je geheel naar eigen wens aanpassen.

Kijk jij elke dag naar het laatste nieuws, bepaal je vooraf je route en check je files? Al deze informatie kun je toonbaar maken in het startscherm. Zo sluit dit startscherm precies aan bij jouw behoeften.

Integratie met veel applicaties

De NEH Online Werkplek kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaardapplicaties zoals Microsoft Office 365 zijn beschikbaar in de NEH Online Werkplek. Ook integratie van SaaS-applicaties, zoals een ERP-pakket, is mogelijk. Bepaal samen met NEH welke applicaties binnen de Online Werkplek beschikbaar moeten komen en stel jouw eigen werkplek samen!

Met slechts één inlog krijgt de betreffende medewerker toegang tot alle bestanden, applicaties en portalen behorende bij zijn of haar rol.

Door SharePoint en/of de fileserver als onderliggende opslagtechnologie te gebruiken, met de gebruikersinterface van de NEH Online Werkplek eroverheen, kunnen gebruikers gemakkelijk bij hun documenten vanuit de browser vanaf elk apparaat en op elk gewenst moment van de dag.

Breng jouw agenda naar jouw werkplek. Al jouw To-Do’s zijn beschikbaar op elk apparaat, waardoor je altijd toegang hebt en jouw To-Do lijst kunt bijhouden. Hetzelfde geldt voor Power BI-statistieken. 

Vraag een demo aan!

Wil jij meer informatie over de NEH Online Werkplek? Wij informeren je graag. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

E-mailadres moet ingevuld zijn

The form contains errors

Ook interessant

Misschien zijn deze webinars of flyers interessant voor je.

Flyer Microsoft
Discover Workshop

Lees meer »

Flyer NEH Teams Trainingsprogramma

Lees meer »