NEH Online Werkplek

Met de NEH Online Werkplek zetten wij de nieuwe standaard voor de digitale werkplek binnen de corporatiesector. Een standaard waarmee documentmanagement vereenvoudigd wordt door een structuur toe te voegen waar gebruikers aan gewend zijn. Door SharePoint en/of de fileserver als onderliggende opslagtechnologie te gebruiken, met de gebruikersinterface van de NEH Online Werkplek eroverheen, kunnen gebruikers gemakkelijk bij hun documenten vanuit de browser vanaf elk device en op elk gewenst moment van de dag.


Eén inlog
 

Met slechts één inlog krijgt de betreffende medewerker toegang tot alle bestanden, applicaties en portalen behorende bij zijn of haar rol. Ook de toegang hiervan beheren wij eenvoudig met Conditional Access. Daarnaast wordt in tegenstelling tot remote-desktop-omgevingen gebruikgemaakt van de rekenkracht van jouw eigen apparaat. Hierdoor kunnen er ook eenvoudig video’s bekeken worden op de hoogst mogelijke snelheid en kwaliteit. 

Wegens succes herhaald: Webinar NEH Online Werkplek

Op veler verzoek en na het succes van CorporatiePlein Online herhaalt NEH het webinar: NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s. Heb je het webinar gemist? Geen zorgen! Op woensdag 7 en 28 oktober om 10:00 uur vindt opnieuw het succesvolle webinar plaats. 

Met slechts één inlog krijgt de betreffende medewerker toegang tot alle bestanden, applicaties en portalen behorende bij zijn of haar rol.

Door SharePoint en/of de fileserver als onderliggende opslagtechnologie te gebruiken, met de gebruikersinterface van de NEH Online Werkplek eroverheen, kunnen gebruikers gemakkelijk bij hun documenten vanuit de browser vanaf elk device en op elk gewenst moment van de dag.

Breng jouw agenda naar jouw werkplek. Kies de gewenste agenda en wissel tussen agenda’s om snel jouw beschikbaarheid te controleren. Al jouw To-Do’s zijn beschikbaar op elk device, waardoor je altijd toegang hebt en jouw To-Do lijst kunt bijhouden. Hetzelfde geldt voor Power Bi-statistieken. 

Vraag een demo aan!

Wil jij meer informatie over de NEH Online Werkplek? Wij voorzien je graag van meer info. Vraag een demo aan.

E-mailadres moet ingevuld zijn

The form contains errors

Ook interessant

Misschien zijn deze webinars of flyers interessant voor je.

Flyer Microsoft
Discover Workshop

Lees meer »

Flyer NEH Teams Trainingsprogramma

Lees meer »

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();