Microsoft Teams: Nieuwe updates helpen in productiviteit

Vergaderingen vandaag de dag vinden veelal online plaats. Microsoft Teams heeft zijn intrede gemaakt en voert op continue basis updates door om de productiviteit van haar gebruikers te verhogen. Zo kan de virtuele hand opgestoken worden en teams kunnen tot wel 10.000 leden omvatten. Maar wat zijn de laatste updates?

17-09-2020

Lees meer »

Nieuwe functionaliteit bij beeldbellen in Microsoft Teams

Microsoft heeft bekend gemaakt dat de videosoftware-applicatie Teams met de mogelijkheid komt om 49 deelnemers tegelijk weer te geven. Op dit moment is het mogelijk om met slechts 9 deelnemers in een sessie te zitten. De verwachting is dat de functionaliteit in de herfst van 2020 beschikbaar komt.

18-06-2020

Lees meer »

Effectief jouw dag indelen met Taken in Microsoft Teams

Microsoft heeft aangekondigd om de functionaliteit Taken op te nemen in Teams. Half juli is het mogelijk om jouw eigen takenlijst toe te voegen aan de applicatie. Taken is een combinatie van de applicaties Planner en To Do in de Teams-omgeving. Al eerder was het mogelijk om onze agenda via Outlook te koppelen aan Teams.

04-05-2020

Lees meer »

Thuiswerken met Microsoft Teams

Ben jij ook verplicht thuis aan het werk? Lukt dat een beetje? NEH zet alles op alles om haar klanten in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen, om het benodigde werk waar mogelijk toch vanuit huis gewoon door te kunnen laten gaan. 

23-03-2020

Lees meer »