Microsoft Teams bij NEH

Ben jij ook thuis aan het werk? Lukt dat een beetje? NEH zet alles op alles om haar klanten in deze nieuwe thuiswerkperiode zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo kan het benodigde werk, waar mogelijk, toch gewoon doorgaan. 

Microsoft Teams blijkt een echte uitkomst te zijn. De applicatie maakt het mogelijk om gesprekken, vergaderingen, bestanden en opdrachten op één plek samen te brengen. Ook werkt de applicatie gemakkelijk samen met geïntegreerde Microsoft 365-applicaties.


NEH Teams Trainingsprogramma

NEH faciliteert hands-on trainingen in groepen van maximaal 8 personen en volgens de richtlijnen van het RIVM. Hiermee blijven de trainingen persoonlijk van aard en kan de benodigde aandacht aan eenieder geschonken worden. De klassikale trainingen bieden wij op twee niveaus aan, te weten: Teams Basics en Teams Excellence. Download de flyer voor meer informatie.

Loopt de gratis trial af? Schakel nu over!

Vanwege de wereldwijde coronamaatregelen besloot Microsoft voor zes maanden lang de Office 365 E1 trial, inclusief Microsoft Teams, beschikbaar te stellen aan alle organisaties. Dit termijn is bijna voorbij. Wil en kun jij ook niet meer zonder Teams in jouw organisatie? Ga nu over op de betaalde versie en ontdek alle mogelijkheden met Exchange Online en SharePoint.

Ook interessant

Misschien zijn deze diensten ook interessant voor je.

NEH Online Werkplek

Lees meer »

Microsoft
Discover Workshop

Lees meer »