Bel mij terug

Microsoft Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Programma

Microsoft QMTH programma
NEH is Qualified Multitenant Hoster (QMTH), wat betekent dat NEH door Microsoft is geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware. Als toevoeging zijn wij ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 abonnementen te hosten via Shared Computer Activation technologie. Door hier te klikken kunt u meer informatie krijgen over het QMTH-programma van Microsoft.

Voordelen van Windows 10 virtualisatie én Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365
Windows 10 virtualisatie en SCA geven u keuze en flexibiliteit. Beiden staan u toe om te profiteren van bestaande Windows 10 en Office 365 licentie investeringen wanneer u kiest voor een overgang naar de NEH Cloud.

Omdat NEH een geautoriseerde QMTH-partner van Microsoft is, kunt u kiezen voor zowel een in-huisoplossing als voor de NEH Cloud. Dit betekent dat u Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro voor Office 365 en geschikte Windows 10 producten kunt inzetten binnen een door u gekozen cloud infrastructuur oplossing.

Welke Windows licenties, aangeschaft via Microsoft Volume Licensing (VL) programma’s, hebben virtualisatie rechten binnen het Qualified Multitenant Hosting programma?
Vanaf 1 augustus 2017 kunnen de volgende Windows licenties ingezet worden binnen het Qualified Multitenant Hosting programma:
  -   Windows 10 Enterprise E3 en E5 met Software Assurance (SA) per gebruiker;
  -   Windows 10 Enterprise E3 and E5 Virtual Desktop Access (VDA) per gebruiker.

Welke abonnementen, aangeschaft onder de Microsoft Cloud Agreement van NEH, hebben virtualisatie rechten?
Vanaf 6 september 2017 zullen de volgende Windows abonnementen virtualisatie rechten krijgen voor zowel dedicated als multitenant hardware, wanneer deze in datacenters van geautoriseerde QMTH-partners als NEH wordt gemanaged:
  -   Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI);
  -   Windows 10 Enterprise E3 VDA;
  -   Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5.

Welke abonnementen, aangeschaft onder de Microsoft Cloud Agreement van NEH, hebben virtualisatie rechten?
SCA werkt met alle Office 365 abonnementen die Office 365 ProPlus, Project Online Professional, and Visio Pro for Office 365 omvatten.

Meer informatie?
Wilt u meer te weten komen over Windows 10 virtualisatie en de mogelijkheden die de SCA- en QMTH-programma’s van Microsoft bieden? Neem dan contact met ons op via info@nehgroup.com of 033 4343 070. Ook kunt u terecht op www.microsoft.com voor meer informatie over het Mircrosoft Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Programma.


BeveiligMij

Door het beveiligingsbewustzijn (security awareness) bij uw medewerkers te verhogen, willen BeveiligMij en NEH de dreiging van beveiligingsrisico’s bij organisaties verlagen. www.beveiligmij.nl


Floreo

Floreo is een onderneming opgericht vanuit de overtuiging dat continu en doelgericht investeren in het menselijk kapitaal bepalend is voor het succes van uw organisatie.
www.floreo.nl 


Northwave

Northwave is de specialist op het gebied van integrale beveiliging. Het bedrijf helpt organisaties met het effectief maken van de maatregelen die bedrijfsrisico’s beperken. www.northwave.nl


Dsignonline

Dsignonline

Dsignonline ontwikkelt schaalbare websites en online strategieën, verzorgt webhosting, vormgeving, SEO én de nieuwe NEH website. www.dsignonline.nl


Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness?

Wilt u zich ook weer volledig richten op uw corebusiness? Laat u ontzorgen in uw ICT en vraag direct een gesprek aan met één van onze adviseurs.