Bel mij terug

Service & Support Medewerker

Ben jij klantgericht en vind je het leuk om klanten te ontzorgen door meldingen kwalitatief op te lossen? Weet jij geboden oplossingen op een begrijpelijke manier uit te leggen aan eindgebruikers én documenteer je deze met plezier in onze kennisbank? Kom dan onze Service & Support afdeling versterken!

Steeds meer woningcorporaties en zorginstellingen zien in dat NEH voor hun de juiste ICT-partner is. Dit maakt dat we als organisatie gestaag groeien, waardoor er kansen ontstaan voor nieuwe talenten om zich bij NEH te voegen.

Woningcorporaties en zorginstellingen maken gebruik van specifieke systemen en applicaties. Ons inwerksysteem zorgt ervoor dat jij, na een maand of twee, de taal van een woningcorporatie of zorginstelling spreekt en je zo helemaal thuis voelt in de branche. Eindgebruikers bij onze klanten voelen zich begrepen, omdat jij begrijpt welke impact een niet werkend systeem heeft en daardoor zorgt voor een passende oplossing.

Wat ga jij dan doen? In de basis zal je zoveel mogelijk zelfstandig incidenten en serviceverzoeken afhandelen, waarbij je prioriteit bepaalt aan de hand van impact en urgentie. Waar mogelijk bied je eindgebruikers direct een oplossing, wanneer dit niet mogelijk is zet je de melding door naar één van jouw collega’s bij Specialisten of Engineers. Nieuwe oplossingen en handleidingen plaats je in onze kennisbank, welke jij samen met jouw collega’s onderhoudt.

Het is een gegeven dat de dagen bij NEH voorbijvliegen. Niet alleen vanwege de uiteenlopende werkzaamheden, maar ook omdat je samenwerkt met gezellige, leergierige collega’s waar je binnen no time een hechte band mee opbouwt.

Dit ben jij
*      Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting ICT.
*      ICT is bij jou een uit de hand gelopen hobby.
*      Jouw kennis kun je in jip-en-janneke-taal overbrengen aan een ander.
*      Je hebt zin om nog veel meer te leren binnen IT.
*      Een beetje stress kun jij wel handelen, jij houdt je hoofd koel.
*      Je weet prioriteiten te stellen wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt.

Dit zijn wij
NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden ( omgeving Amersfoort ), gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Alle ICT-oplossingen die wij bieden sluiten naadloos aan op de vraagstukken waar onze klanten tegenaan lopen. We halen er daarom bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Waarom NEH?
NEH is marktleider binnen de woningcorporatiebranche en we willen dit in de zorgbranche worden. We weten wat we kunnen en deze kennis dragen we met plezier aan jou over. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden jou dan ook de ruimte om hier daadwerkelijk iets mee te doen. Talent houden we het liefst in huis. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen, trainingen en coaching. De directeur een eigen parkeerplaats? Nee hoor, bij NEH ben jij net zo belangrijk als de directeur. We denken niet in hokjes en je kan bij iedereen aankloppen. Daarbij groeien we iedere maand, wat zorgt voor een levendige werksfeer.

Wij bieden
*      Een uitdagende fulltime job waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet.
*      Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
*      Een telefoon van de zaak.
*      Kom je van ver? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
*      Vers fruit, stoelmassages, BBQ's in de tuin en vrijdagmiddagborrels in de kelder.
*      26 vakantiedagen, want work hard = play hard.

Solliciteren
Heb jij zin om te leren en te werken in een prachtig pand, waarbij je onderdeel wordt van een gedreven team? Leuk! Pak dan nu je kans en solliciteer via vacatures@nehgroup.com.
Wil je meer weten over de functie? Bel 033 4343 070 en vraag naar Jeroen van Veelen.

Aan acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt geen opvolging gegeven.

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht

ICT-projecten vragen een hoop tijd, kennis en mankracht. Samen brengen we uw project tot een succesvol einde!