Proactief Beheer

Wanneer je kiest voor Proactief Beheer van NEH heb je geen omkijken meer naar het ICT-beheer en servicevraagstukken in jouw organisatie. Je kunt zelfs kiezen voor ondersteuning van de complete ICT-infrastructuur. Onderzoek de wensen en behoeften in jouw organisatie en kies welke onderdelen je graag in goed vertrouwen uit handen wilt geven.


Wat is Proactief Beheer

Bij Proactief Beheer is het niet de gebruiker, die een probleem constateert en meldt bij de Servicedesk. Meestal hebben wij al gedetecteerd dat er iets niet werkt, voordat jij het meldt. Hier ondernemen wij direct actie op. Door gebruik te maken van Proactief Beheer heb je de zekerheid dat de continuïteit en flexibiliteit van je processen gegarandeerd zijn.


Opbouw Proactief Beheer

Onze beheerdiensten en service levels zijn geheel modulair opgebouwd. Dat betekent dat jij als klant zelf kiest welke onderdelen extern worden beheerd. Met Proactief Beheer van NEH kan je tevens direct rekenen op ondersteuning van onze ervaren Servicedesk-medewerkers.

Voordelen

  • Geen omkijken meer naar beheer; 
  • Onze ervaren Servicedesk beantwoordt alle ICT-vragen; 
  • Problemen worden opgelost terwijl je wacht; 
  • De technische infrastructuur is volledig opgenomen in ons beheer. 

Meer weten over Proactief Beheer?

Wil je meer weten over Proactief Beheer van NEH en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!