Platform as a Service

Platform as a Service (PaaS) is een reeks cloud-diensten waarmee NEH je organisatie veel werk, tijd en mogelijk ook kosten bespaart. Wanneer je bij ons PaaS afneemt, dragen wij zorg voor het inrichten van de serverruimte. Omdat deze PaaS-dienst een cloud-gebaseerde service is, hoef je geen zorg te dragen voor het onderhouden en instellen van servers, patches en upgrades.

Neem je bij ons PaaS af, dan verzorgen wij het Operating System (OS) en middleware (de database) voor jouw organisatie. Wij configureren, beheren en monitoren de serverruimte. Hiermee bieden wij een out-of-the-box ‘platform’, met een groot voordeel: je kunt het werk aan en de zorgen over je hostingruimte volledig uit handen geven. Zo ontzorgen wij volledig.

Voordelen PaaS

De software kan op een snelle en makkelijke manier worden ontwikkeld, getest en in productie worden gebracht. Dit is zowel kostenefficiënt als tijdbesparend, win-win dus.

Meer weten over Platform as a Service?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij reageren binnen een werkdag.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!