Kantoorautomatisering in de cloud

Veel bedrijven besluiten juist nu hun kantoorautomatisering (KA) uit te besteden. Ze zoeken een specialist, die de snelle technische ontwikkelingen voor ze volgt, die de kennis over IT op peil houdt, die tijdig nieuwe functionaliteiten doorvoert én die hun organisatie bovendien soepel aansluit op de digitalisering. Prima redenen om KA uit te besteden aan NEH.


Altijd, overal en vanaf elk apparaat

NEH heeft al sinds 2004 ervaring met uitbesteding. Digitalisering, mobiel en tijd- en plaatsonafhankelijk werken, passen bij een bedrijf-van-nu. Al meer dan zeventig organisaties, waaronder ruim vijfenzestig woningcorporaties, hebben hun gehele ICT naar volle tevredenheid uitbesteed aan NEH. Daarbij gaat het zowel om Private Cloud, Public Cloud als de combinatie daarvan (Hybride Cloud).

Wij bieden de medewerkers van deze organisaties snelle en veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens. Altijd, overal en vanaf elk apparaat.

Extra ontzorging

Dat doen wij vanuit de Microsoft Office 365 Cloud en vanuit twee ISO-gecertificeerde datacenters in Nederland. De techniek is voor ons een gegeven. Het is juist de gebruiker van de techniek die ondersteuning vraagt. Die ondersteuning bieden wij met een ervaren en deskundige Servicedesk van 34 medewerkers. Bij NEH ben je aan het juiste adres.

Meer weten over kantoorautomatisering?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij reageren binnen een werkdag.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!