.

De Microsoft Hub 2S - Het digitale platform om te presenteren, te vergaderen en samen te werken via het interactieve whiteboard

Maak vergaderingen en presentaties interactiever met de Microsoft Surface Hub 2S.

De Microsoft Surface Hub 2S is een sterke aanvulling voor elke vergaderruimte. De 4K-resolutie camera en het heldere 4K+ scherm zorgen ervoor dat video vergaderingen altijd scherp en overzichtelijk zijn, terwijl je tegelijkertijd kan presenteren en interactieve deelname stimuleert via Microsoft Teams.

Ontstijg het niveau van vergaderingen om beter samen te werken
Overbrug de afstand tussen de teamleden die op afstand werken met een krachtig vergader- en samenwerkingsplatform. Breng hybride teams samen met een Windows 10 interactief whiteboard voor zakelijk gebruik, dat is ontworpen voor Teams.

Maak van elke plaats een ruimte om als team samen te werken
Vind de juiste oplossing voor elk team. Of de ruimte nu klein en intiem is, maar groot genoeg voor een robuuste, door Microsoft Teams gecertificeerde ervaring, of dat de medewerkers onderweg zijn, u kunt de perfecte vergaderruimte configureren met uw keuze voor Surface Hub 2S, accessoires en Windows OS.

Vind de juiste oplossing voor elk team
Vind de juiste match, van brainstormen in kleine groep tot grote teamvergaderingen. Kies het formaat, de audio- en videoaccessoires en het Windows OS dat uw teams nodig hebben, of ze nu in kleine of grote teams samenkomen.

De Microsoft Surface Hub 2 is volledig te integreren in uw huidige IT-omgeving.
Ze zijn verkrijgbaar in 50” en 85”.

Interesse om de Microsoft Hub 2S 50” live te zien en alle mogelijkheden te verkennen? Neem contact op met NEH en maak alvast een afspraak - met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Telefoonnummer: 033 434 30 70 - E-mailadres: info@nehgroup.com.

Klik hier voor meer informatie over de Microsoft Surface devices.