Ontwikkelen, Testen, Accepteren en Produceren

NEH helpt je de continuïteit van de bedrijfsvoering van je organisatie te garanderen en de risico’s op verstoringen tot een minimum te beperken. Dit doen we door toepassing van OTAP (Ontwikkelen, Testen, Accepteren en Produceren). Updates van specifieke applicaties of toepassingen voeren we eerst binnen onze testomgeving door, voordat deze in productie worden gezet.

We onderscheiden drie vormen van OTAP:

  • Aan de gebruikerskant, op een Citrix XenApp testserver of een lokaal testwerkstation;
  • Aan de serverkant via een aparte testserver en/of testdatabase;
  • Als een exacte kopie van een volledige productieomgeving.

In het laatste geval maken wij periodiek een identieke kopie van de productieomgeving. Deze kopie wordt beschikbaar gesteld binnen een afgeschermde omgeving, waar de test en acceptatie plaatsvindt.


« Terug naar alle diensten

Klantomgevingen

Voordat de updates worden doorgevoerd in het applicatielandschap, testen wij deze uitvoerig in de test- of acceptatieomgeving.

Na acceptatie worden de updates doorgevoerd in de productieomgeving.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over welke test- of acceptatie bij jouw organisatie past? Wij bespreken graag alle wensen en eisen, zodat we duidelijkheid hebben met welke externe systemen, portalen of mailomgevingen de omgeving moet samenwerken. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag. 

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is