NEH Servicedesk

De Servicedesk van NEH is het primaire contact voor de medewerkers van onze klanten. Elke klant wordt bediend door een kleine groep van circa vijf Servicedesk-medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat ons team jouw gebruikers en omgeving goed kent. De totale Servicedesk bestaat uit 34 medewerkers die getraind zijn op klantgericht gedrag en de nieuwste techniek.

De medewerkers van deze desk lossen vrijwel elke binnenkomende melding of vraag direct op. Daarnaast zijn er specialisatiegroepen op het gebied van onder meer ERP, zoals Empire en DMS-systemen, zoals SharePoint, Teams, Device Management en Security. Onze Support Engineers, die de Servicedesk ondersteunen, zijn in staat om alle vragen en de meest complexe problemen adequaat en snel op te lossen.

De NEH Servicedesk is standaard te bereiken op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 voor alle medewerkers. Ook is de desk 24x7 telefonisch bereikbaar voor calamiteiten. Bij dit single point of contact kun je onbeperkt incidenten aanmelden via een communicatiekanaal naar keuze: Webchat, WhatsApp, e-mail, telefoon of het klantportaal.

Extra ondersteuning is ook mogelijk via onze Standby-dienst.

« Terug naar alle diensten

Webchat en WhatsApp

Als ICT-partner zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om het contact tussen eindgebruikers en onze Servicedesk laagdrempelig te houden. Zo is onze Servicedesk ook via de Webchat en WhatsApp te benaderen.

Via het telefoonnummer: 033 4343 085 kunnen alle klanten ons gemakkelijk en snel bereiken. Wij zijn daar, waar onze klanten ook zijn: online.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de NEH Servicedesk en of dit interessant is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag.  

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het veld 'Ik ben geen robot' is nog niet aangevinkt.

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is

var ci = new cookieinfo(options); ci.run();