NEH Servicedesk

De Servicedesk van NEH is het primaire contact voor de medewerkers van onze klanten. Iedere klant wordt bediend door een groep van circa vijf Servicedesk-medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat ons team jouw gebruikers en omgeving goed kent. De totale Servicedesk bestaat uit 34 medewerkers, die getraind zijn op klantgericht gedrag en kennis hebben van de nieuwste technieken.

De medewerkers van deze desk lossen elke binnenkomende melding of vraag vrijwel direct op. Daarnaast zijn er specialisatiegroepen op het gebied van ERP (zoals Empire en DMS), SharePoint, Teams, Device Management en natuurlijk Security. Onze Support Engineers, die de Servicedesk ondersteunen, zijn in staat om alle vragen en de meest complexe problemen adequaat en snel op te lossen.

De NEH Servicedesk is standaard te bereiken op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 voor alle medewerkers via 033 4343 085. Ook is de desk 24/7 telefonisch bereikbaar bij calamiteiten. Bij dit single point of contact kun je onbeperkt incidenten aanmelden via een communicatiekanaal naar keuze: Webchat, WhatsApp, e-mail, telefoon of het klantportaal.

Extra ondersteuning is ook mogelijk via onze Standby-dienst.

« Terug naar alle diensten

Webchat en WhatsApp

Als ICT-partner zijn wij continue op zoek naar mogelijkheden om het contact tussen eindgebruikers en onze Servicedesk laagdrempelig te houden. Zo is onze Servicedesk ook te bereiken via de Webchat en WhatsApp.

Via het telefoonnummer 033 4343 085 kunnen klanten ons al snel bereiken. Wij zijn daar waar onze klanten ook zijn: online.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de NEH Servicedesk en of dit interessant is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag.  

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is