NEH Identity en Access Management

Identity en Access Management (IAM) gaat over het identiteits- en toegangsbeheer bij het vastleggen van de toegangsrechten van gebruikers. Zo bepalen wij samen welke bewerkingen een gebruiker mag doen. Bij NEH bestaat IAM uit drie stappen:

  • Multi-factor Authenticatie;
  • Instellen van voorwaardelijke toegang;
  • Zelf je wachtwoorden kunnen resetten.

Multi-Factor Authenticatie

Wij kunnen Multi-factor Authenticatie instellen als extra toegangsbeveiliging naar een Citrix-omgeving. Wil je een extra toegang tot extern gepubliceerde websites en applicaties? Ook dit kunnen wij vanuit de Public Cloud verder beveiligen.

Voorwaardelijke toegang

Bij het vaststellen van de identiteit of rol van een gebruiker, kunnen wij samen bepalen wie toegang heeft tot welke applicatie. De voorwaarden kunnen wij per applicatie aanpassen. Door de voorwaardelijke toegang in te stellen, kan de data nog beter beschermd worden.

Self Service Wachtwoordbeheer

Met Self Service Wachtwoordbeheer heeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf zijn/haar wachtwoord te resetten, zonder dat NEH hiertussen hoeft te zitten. Naast het resetten is de gebruiker ook in staat om het wachtwoord te wijzigen en van het slot te halen met één of twee alternatieve authenticatie methoden.


« Terug naar alle diensten

Meer informatie?

Wil je meer weten over NEH Identity en Access Management en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is