Multi-Factor Authenciatie

Extra beveiliging waarbij je in twee stappen inlogt op je bedrijfsaccount. Met MFA voorkom je, dat hackers (ongeoorloofd) toegang krijgen tot lokale en cloud-toepassingen. Want in tijden waarin internetcriminelen 24/7 actief zijn, is een extra slot op de digitale deur van je organisatie geen overbodige luxe.

Cybercrime is dichterbij dan ooit en online beveiliging is van levensbelang geworden voor organisaties. Als jouw digitale deur niet goed beveiligd is, kunnen internetcriminelen jouw wachtwoord bemachtigen en rondneuzen op je bedrijfsnetwerk en in je data. Eenmaal binnen kunnen zij gevoelige informatie verduisteren, gijzelsoftware achterlaten en op andere manieren schade toebrengen aan je organisatie.

Dit kan voor grote problemen zorgen, voor zowel collega's als klanten. Denk aan de aanval met ransomware die de Universiteit Maastricht enige tijd geleden overkwam. Een gebeurtenis die je kunt voorkomen met een goed (dubbel) slot op je deur: Multi-Factor Authenticatie.

« Terug naar alle diensten

Public Cloud

Multi-Factor Authenticatie is de eerste stap in een goede beveiliging van werkplekken en bedrijfsdata. 

NEH biedt haar klanten MFA als extra toegangsbeveiliging naar een Citrix-omgeving.

Wil je een extra toegang tot extern gepubliceerde websites en applicaties? Ook dit kunnen wij vanuit de Public Cloud verder beveiligen.

Meer weten over MFA?

Wil je meer weten over MFA? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij reageren binnen een werkdag. 

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is