Microsoft Discover Workshop

Wil je dat de medewerkers in jouw organisatie, effectief, efficiënt en plezierig werken in Office 365, Microsoft Teams en andere Microsoft-producten, -apparaten en -oplossingen? Laat NEH dan een Microsoft Discover Workshop organiseren.

De Microsoft Discover Workshop is een inspirerende 'doe-workshop', die specifiek op jouw organisatie wordt toegesneden. De sessie is interactief en boeiend en draagt ertoe bij dat jouw collega's plezierig en productief kunnen werken. Samen met een coach, die de workshops begeleidt, zorgen wij voor een goed gevulde agenda. Het belang van de deelnemer staat voorop.


Microsoft 365

Wil je aan de slag met Microsoft Teams en zo praktisch samenwerken met externen? Of wil je eindelijk versiebeheer op een eenvoudige manier kunnen inzetten? Dan raden wij de Microsoft Discover Workshop aan. Door jou tijd te geven om gericht te experimenteren met de Microsoft-producten, -apparaten en -oplossingen in een praktische workshop, krijg je waardevolle inzichten. Je leert hoe de technologie kan worden benut door de digitale transformatie binnen jouw organisatie te ontketenen.


Het adoptieproces

Vanzelfsprekend begeleiden wij onze klanten volledig bij het inrichten en ingebruiknemen van Office 365. Denk hierbij aan koppelen, synchroniseren en het verder ondersteunen waar nodig.

« Terug naar alle diensten

Voordelen

  • De workshop duurt een halve dag. Je krijgt alle tijd om kennis te maken met de Microsoft-producten, -oplossingen en apparaten. 
  • We behandelen een echt bedrijfsscenario, waardoor je meteen praktijkgericht aan de slag bent. 
  • De workshop wordt begeleid door een gecertificeerd Microsoft workshopgever. 

Meer weten over de Microsoft Discover Workshop?

Wil je meer weten over de Microsoft Discover Workshops en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is