Lijnverbindingen

Bij het outsourcen van de ICT zijn er lijnverbindingen nodig tussen de vestiging(en) van jouw organisatie en de datacenters van NEH. Deze verbindingen moeten betrouwbaar en hoogwaardig zijn. NEH kan ervoor zorgen dat ze er komen: wij regelen voor jouw organisatie de levering, de installatie en het beheer. 

Onze belofte is helder. Wij garanderen een lijnverbinding met een goede performance en een hoge betrouwbaarheid. Dat begint bij onze inventarisatie van de mogelijkheden van een door ons een geleverde en beheerde glasvezel-lijnverbindingDaarbij houden wij continu de vinger aan de pols, mede door diepgaande analyses van het lijngebruik. 

Back-up verbinding

Al onze lijnverbindingen zijn inclusief een back-up-verbinding. Deze schakelt automatisch in op het moment dat de hoofdverbinding uitvalt.

Daarnaast monitoren wij proactief op beschikbaarheid en performance. Het resultaat voor jouw organisatie: de prettige zekerheid van continuïteit.

Meer weten over onze lijnverbindingen?

Wil je meer weten over onze lijnverbindingen en of dit interessant is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij reageren binnen een werkdag.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is