Mobiele telefonie in de cloud

Hosted Telefonie, Hosted Voice, VoIP Centrale, het zijn allemaal verschillende termen voor min of meer dezelfde dienst: namelijk telefonie in de Cloud. VoIP of 'Voice over IP' is een techniek die internet (of een ander IP-netwerk) gebruikt om spraak te transporteren. Met Hosted Voice biedt NEH jouw organisatie een mobiele telefooncentrale in de Cloud. Of je nu op kantoor werkt of thuis, onderweg bent of bij de klant, met Hosted Voice ben je overal bereikbaar en altijd verbonden.


Telefooncentrale in de Cloud

In samenwerking met Tele2 biedt NEH je een volledig functionele telefooncentrale in de Cloud. Met vaste en mobiele telefoons kun je zo gebruik maken van onder andere belgroepen (waarbij je verschillende toestellen gelijktijdig kunt laten overgaan), keuzemenu’s, receptioniste functionaliteiten en doorverbinden. Perfect voor elke medewerker!


Effectief voor alle medewerkers

Door toepassing van kant-en-klare gebruikersprofielen beschikken jouw medewerkers direct over de functionaliteiten die bij hun functie passen. Daarnaast wordt het Hosted Voice platform ieder kwartaal geüpdatet met de nieuwste technieken en functies, waardoor we de modernste oplossing kunnen garanderen.


« Terug naar alle diensten

Totaaloplossing tegen de beste prijs

Met Hosted Voice van NEH kies je voor het gemak en de eenvoud van een geïntegreerde totaaloplossing voor bedrijfstelefonie, tegen de beste prijs.

Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer te investeren in een telefooncentrale en alle gesprekskosten van medewerkers onderling zijn inbegrepen, ook mobiel.
Dit biedt niet alleen een financieel voordeel, de eenvoudige integratie van vast en mobiel zorgt er ook voor dat jouw organisatie nog beter bereikbaar is.

Daarnaast houdt NEH de administratie overzichtelijk: je hebt één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor alle telefonie via Hosted Voice.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Hosted Voice van NEH en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag. 

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is