De moderne werkplek

Wat is het geheim van de actuele, moderne werkplek, volgens NEH? 'Efficiënt en flexibel werken', waardoor gebruikers meer kunnen doen, in minder tijd en op elk gewenst moment. Zo'n werkplek biedt een veilige omgeving waar je zorgeloos aan de slag kunt. Het is een werkplek, die wij bij NEH graag ook voor jouw organisatie maken, inspelend op jouw behoeften en op toekomstige trends en ontwikkelingen.

In de moderne werkplek zijn alle tools en informatie die jij als gebruiker nodig hebt op ieder gewenst moment toegankelijk. Maak het delen van kennis, intern & extern communiceren en slimmer samenwerken makkelijker - met een moderne werkplek die op elk device beschikbaar en toegankelijk is.

Moderne gebruikersomgeving

Hoe ziet deze moderne werkplek eruit? Wij streven naar eenvoud, doordachte en logische functies, gecombineerd met een prettige en intuïtieve gebruikersomgeving. Dit betekent: één inlog, één plek met alle apps en bestanden die jij gebruikt, in een versie die up-to-date en tegelijkertijd ook goed beveiligd is.


« Terug naar alle diensten

Microsoft Office 365

Lees meer »

Beveiliging

Lees meer »

Werkplekapparatuur

Lees meer »

Meer weten over de moderne werkplek?

Wil je meer weten over de moderne werkplek bij NEH en of dit interessant is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is