Advies en consultancy

ICT krijgt in organisaties steeds meer strategisch gewicht. Intussen neemt de complexiteit alsmaar toe. Kennis opdoen - en bijhouden - van de nieuwste ontwikkelingen is een steeds grotere uitdaging. Vaak zie je dat het operationele reilen en zeilen al dermate veel tijd in beslag neemt, dat strategische plannen en het meenemen van de organisatie erbij in schiet.


Moderne werkplek

Door jouw ICT-omgeving te integreren met de online diensten van Microsoft, is er een schat aan technologische mogelijkheden beschikbaar. Onze Consultants kunnen onderzoeken, welke mogelijkheden voor jou relevant zijn en geven een passend advies over geschikte werkplek devices. Hierbij komt ook de benodigde software, het beheer, de aanpak en de fasering van invoering aan bod.


Beveiliging en privacy

Diensten worden steeds meer gedigitaliseerd en we zijn meer dan ooit thuis aan het werk ooit. Dan wil je wel de juiste veiligheid kunnen bieden - met uitsluiting van de toenemende security-incidenten. Onze Consultants kunnen advies uitbrengen over de impact van digitalisatie en het thuiswerken op informatiebeveiliging.


ICT-landschap

Veranderingen in de informatievoorziening hebben een aanzienlijke impact op de bestaande ICT-infrastructuur. Onze Consultants zijn de architecten van dat ICT-landschap. Zij zijn dan ook in staat de impact van veranderingen in kaart te brengen en een passend advies te geven. Zij kunnen dan ook onze visie op de moderne werkplek bij jou implementeren.

« Terug naar alle diensten

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Bij NEH kunnen wij, met onze schat aan kennis en jarenlange praktijkervaring, jou volledig ontzorgen. 

In gezamenlijkheid stellen wij met jou de criteria op die voor jouw organisatie belangrijk zijn. 

Heb jij behoefte aan informatie of een klankbord; wil je advies of praktische medewerking van een ervaren en kundige consultant? Onze NEH-consultants staan voor je klaar.  

Wil je meer weten over advies en consultancy?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij reageren binnen een werkdag. 

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is