Bel mij terug

De Week Van: Patrick de Lanoy, technisch consultant bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweken van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?


Klantverhaal Ons Huis Apeldoorn: “Geen betweter, maar een partner”

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Het gesprek met Miranda van Rossum gaat al snel over de toekomst, de uitdagingen voor corporaties en de vraag hoe Ons Huis de komende jaren ontzorgd wil worden. “Een majeure taak voor NEH: ook bij groei zorgen dat het serviceniveau op peil blijft en dat het meedenken over toekomstige ontwikkelingen hoge prioriteit houdt – qua inhoud en qua mankracht. Wij hebben dat nodig en ik weet zeker dat NEH dat kan.”

Laat je niet hack maken

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL, heeft samen met zes hackervrienden een compacte handleiding gemaakt met de belangrijkste tips tegen hackers. In begrijpelijke taal leer je over de basis van informatiebeveiliging en met concrete adviezen kun je direct aan de slag om jouw pc of smartphone te beschermen tegen cybercriminelen.

De week van: Remy Burgers, systeembeheerder

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze editie van ‘De week van’ spreken we Remy. Een rustige, integere jongen met waardering voor NEH als werkgever.