Bel mij terug
  • Home
  • Blog
  • De week van: Evan van de Kamp – System Engineer bij NEH

Thuiswerken met Microsoft Teams

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ben jij ook verplicht thuis aan het werk? Lukt dat een beetje? NEH zet alles op alles om haar klanten in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen, om het benodigde werk waar mogelijk toch vanuit huis gewoon door te kunnen laten gaan. Bij deze een blog over thuiswerken, door en voor werknemers thuis!


Modern werken met Office 365

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Op elk moment van de dag, vanaf elke plaats zonder problemen kunnen (samen)werken, dat is de moderne werkplek pur sang. En de software die we hiervoor gebruiken, heet Microsoft 365. In deze blog staat Office 365 centraal. Vergeet verloren documenten tijdens het vastlopen van een programma, beschadigde of onleesbare documenten op een schijf, verdwenen e-mails of gecrashte servers. Anno 2020 werken we vanuit de Microsoft Cloud en dat geeft onze klanten een enorme efficiency boost!  


Hoe is het met: Patrick de Lanoy - Technical Consultant bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

In deze serie wordt teruggeblikt op wat er de afgelopen tijd met collega’s is gebeurd die we eens spraken in ‘De Week Van’. Waar zijn zij nú zoal mee bezig, zijn er nog ontwikkelingen geweest en hoe zetten zij zich vandaag de dag in om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen? 


Citrix-gate, hoe zat het nu precies?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

SECURITY | De afgelopen periode was Nederland in rep en roer vanwege een beveiligingslek in Citrix. Maar wat was er precies aan de hand? En waarom hoefden klanten van NEH niet offline? Februari staat bij NEH in het teken van Security. Een mooie gelegenheid om de Citrix kwetsbaarheid nog eens goed uit te leggen.