Bel mij terug
  • Home
  • Blog
  • Klantcase: LEKSTEDEwonen over security awareness

De Week Van: Egon Janssen - Projectmanager bij NEH

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze blogserie staan we stil bij de werkweken van NEH’ers. Wie zijn de mensen achter NEH? Wat doen zij dag in, dag uit? En hoe zetten zij zich in om klanten zo goed mogelijk te ontzorgen?


Ben jij nog op zoek naar een goed voornemen? Wij hebben er drie voor je

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Het einde van het jaar komt snel dichterbij. De kerstdagen zijn voorbij en langzaam komen de gedachten over goede voornemens voor 2019 bovendrijven. Afvallen, meer sporten, stoppen met slechte gewoontes en andere grote doelen. Om deze grote doelen te behalen kun je mogelijk extra motivatie halen uit quick wins, die jou motiveren om door te zetten. En laat het nou net zo zijn dat wij je daarbij kunnen helpen.


NEH Zorg, ontzorger én gids voor ambitieuze ggz Vincent van Gogh

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Vincent van Gogh, een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg, speelt een sleutelrol in de gezondheid en het welzijn van 10.000 cliënten in een groot verzorgingsgebied. Logisch dat zo’n organisatie hoge eisen stelt aan de ICT-uitbestedingspartner die zij vond in NEH Zorg. Want: “ICT moet onze organisatie en medewerkers perfect ondersteunen – in het belang van cliënten – maar evenzeer onze ambities op het gebied van zorg – nu en later.”