Bel mij terug

  •  

  •  

  •  

  •  

Tweedelijns servicedesk medewerker

Ben jij communicatief vaardig, verantwoordelijk en stressbestendig? En wil jij de uitdaging aangaan om 80% van de meldingen tijdens jouw eerste contact telefonisch op te lossen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
De NEH Servicedesk heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Met deze kennis streven wij te allen tijde naar het direct oplossen van alle meldingen die bij ons langskomen. Daarnaast wordt er altijd geanticipeerd op de trends die we zien bij al onze klanten. Vanwege de vele en verschillende contracten die we hebben, kunnen we vaak zorgen dat een storing of calamiteit onze klanten niet bereikt.

Jouw werkomgeving bestaat uit een team van professionele Servicedesk medewerkers, bij wie klanttevredenheid altijd centraal staat. Er zijn ruim 400 verschillende applicaties waarvan onze klanten gebruik maken, wat maakt dat je te maken krijgt met een hoge diversiteit aan meldingen.

Aan jou de uitdaging om 80% van deze meldingen bij het eerste contact telefonisch op te lossen. De meldingen registreer je vervolgens accuraat in de Servicedesk Applicatie.

Jouw profiel
*      Minimaal mbo4 werk- en denkniveau en een afgeronde ICT gerelateerde opleiding.
*      Minimaal 1 jaar werkervaring op een Servicedesk of telefonische supportafdeling (ICT).
*      Uitgebreide kennis van ICT (o.a. van Microsoft Office, Active Directory, Exchange en Windows Server omgevingen).
*      Basiskennis van datacommunicatie infrastructuur (firewalls, routers, switches etc.).
*      Je weet de juiste prioriteiten te stellen.
*      Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener. Sinds 1997 ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt NEH ICT infrastructuren zoals server, storage en werkplekomgevingen. Deze omgevingen worden onder andere aangevuld met langdurige shared services diensten, zoals back-up en replicatie, uitwijk, hosted telefonie en kantoorautomatisering vanuit de cloud. NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen en doen dit vanuit de kernwaarden; Betrokken, Betrouwbaar en Lef.

Wij bieden
*      Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Een informele werksfeer in een enthousiast en gedreven team.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
*      Ruime doorgroeimogelijkheden.
*      Ruime investeringsmogelijkheden in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken binnen een groeiende organisatie, in een dynamische omgeving en een informele werksfeer? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NEH

NEH ontzorgt op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Wij zetten al onze kennis en ervaring in voor onze klanten, waarbij we oog houden voor de menselijke maat. Wij verkopen geen product, maar leveren een langetermijnoplossing. Wij stellen ons op als partner en zien klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

ontdek meer over ons

Bent u op zoek naar een ICT-partner?

Bent u ook op zoek naar een ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.