Bel mij terug

  •  

  •  

  •  

  •  

SharePoint consultant

Wil jij als SharePoint Consultant meebouwen aan lange termijn ICT-oplossingen en relaties? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Als SharePoint Consultant maak je onderdeel uit van een team ervaren en gedreven collega’s. Samen met je collega’s werk je aan diverse, dynamische projecten om ICT-oplossingen naar tevredenheid van de klant en naar de kwaliteitseisen van NEH in te richten.

Bij de diverse consultant word jij hét aanspreekpunt als het gaat om SharePoint. Jij vertaalt vraagstukken vanuit de business naar een oplossing op SharePoint vlak en houd je bezig met de functionele en ook de technische inrichting van SharePoint. Als geen andere weet jij hoe je teamsites en department sites aanmaakt en beheert, waarnaast je ook de juiste rechten aan iedereen toebedeeld. Aansluitend ondersteun jij bij de beantwoording van gebruikersvragen en train je klanten en collega’s.

Met SharePoint/Office 365 als platform zijn de mogelijkheden eindeloos en zijn jouw werkzaamheden zeer gevarieerd.

Jouw profiel
*      Hbo werk- en denkniveau.
*      Minimaal drie jaar ervaring met SharePoint (Online).
*      Verregaande kennis op het gebied van Office 365. 
*      Constant op zoek naar ontwikkelingen in de markt.
*      Een sterk analytisch vermogen.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener. Sinds 1997 ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt NEH ICT infrastructuren zoals server, storage en werkplekomgevingen. Deze omgevingen worden onder andere aangevuld met langdurige shared services diensten, zoals back-up en replicatie, uitwijk, hosted telefonie en kantoorautomatisering vanuit de cloud. NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen en doen dit vanuit de kernwaarden; Betrokken, Betrouwbaar en Lef.

Wij bieden
*      Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Een informele werksfeer in een enthousiast en gedreven team.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
*      Ruime doorgroeimogelijkheden.
*      Wij investeren mede in jouw (persoonlijke) ontwikkeling.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met korte communicatielijnen, een ambitieuze strategie en een sterk geloof in kwaliteit? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NEH

NEH ontzorgt op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Wij zetten al onze kennis en ervaring in voor onze klanten, waarbij we oog houden voor de menselijke maat. Wij verkopen geen product, maar leveren een langetermijnoplossing. Wij stellen ons op als partner en zien klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

ontdek meer over ons

Bent u op zoek naar een ICT-partner?

Bent u ook op zoek naar een ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.