Bel mij terug

  •  

  •  

  •  

  •  

Systeem beheerder

Ben jij oplossingsgericht, heb je brede kennis van Microsoft producten en wil jij zorgdragen voor een zo optimaal mogelijke inrichting van de ICT-organisatie bij onze klanten? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Als Systeembeheerder bij NEH ben je verantwoordelijk voor het up-and-running houden van de technische infrastructuur van zowel klanten en NEH. Het up-to-date houden en monitoren van de verschillende infrastructuren, op vooraf ingestelde Kritieke Prestatie Indicatoren, zijn hierbij leidend. Ook ben je goed in staat om vragen van klanten om te zetten naar ICT-oplossingen. Je levert een proactieve bijdrage aan infrastructurele projecten en je bent scherp op het herkennen van onjuistheden en verbetermogelijkheden.

Als Systeembeheerder ga je onderdeel uitmaken van het NEH Beheerteam. Het team heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin onze klanten acteren. Door te anticiperen op trends bij onze klanten kunnen we vaak zorgen dat een storing of calamiteit onze klanten niet bereikt. Daarnaast is het beheerteam verantwoordelijk voor het up-to-date houden van zowel klantomgevingen, het totale beheer van de servers in de datacenters, virtuele servers, netwerken en applicaties.

Jouw profiel
*      Hbo werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo niveau 4 ICT-opleiding).
*      Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
*      Certificaten: MCSA 2012, MCITP 2008 en ITIL zijn een pre.
*      Kennis van en ervaring met het beheren van Windows Server systemen.
*      Kennis van en ervaring met het beheren van Exchange en SQL Server.
*      Kennis en ervaring van Microsoft Office-applicaties.
*      Ervaring met het beheer van gevirtualiseerde omgevingen een pre.
*      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons profiel
NEH is een groeiende, middelgrote ICT-dienstverlener. Sinds 1997 ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt NEH ICT infrastructuren zoals server, storage en werkplekomgevingen. Deze omgevingen worden onder andere aangevuld met langdurige shared services diensten, zoals back-up en replicatie, uitwijk, hosted telefonie en kantoorautomatisering vanuit de cloud. NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen en doen dit vanuit de kernwaarden; Betrokken, Betrouwbaar en Lef. 

Wij bieden
*      Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
*      Een informele werksfeer in een enthousiast en gedreven team.
*      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
*      Ruime doorgroeimogelijkheden.
*      Wij investeren mede in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in een dynamische omgeving met een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zeer professioneel en gedreven team? Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@nehgroup.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NEH

NEH ontzorgt op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Wij zetten al onze kennis en ervaring in voor onze klanten, waarbij we oog houden voor de menselijke maat. Wij verkopen geen product, maar leveren een langetermijnoplossing. Wij stellen ons op als partner en zien klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

ontdek meer over ons

Bent u op zoek naar een ICT-partner?

Bent u ook op zoek naar een ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.